Tartine cu caviar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 14441 vizualizari

 

pana la Inaltare Domnului (13 mai)se mananca peste si produse din peste in zilele de miercuri si vineri pentru crestini ortodoxi,asa ca m-am gandit la o reteta usoara si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 borcanel de caviar negre
  • tartine
  • unt
  • lamaie pt decor-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu caviar:

Se ung tartinele cu putin unt si apoi se pune caviarul

Este un aperitiv grozav de bun

Si nici nu e scump,cel putin aici in spania  si dintr-un borcanel puteti face foarte multe tartine pentru ca se pun putine(sau cum va place)

Se decoreaza cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu caviar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

18.05.2011, 21:55

RoCarmen 1

13.11.2013, 13:40

Respect preocuparile culinare ale oricarei persoane. Te rog sa nu fii suparata pentru cele ce voi scrie. Au doar rolul de a informa.
Nu ma indoiesc de faptul ca acele tartine sunt gustoase... si ieftine... Dar nu sunt cu caviar. Scrie si pe borcanel . In cel mai fericit caz sunt niste icre de peste oceanic, capelin sau cod, vopsite. Sunt sigura ca in acelasi raft din supermarket le-ai gasit vopsite si in rosu. Sub denumirea de Cavi-art, inlocuitor de caviar. Un fals si mai grosolan sunt acele ,,icre" facute din grasime de peste si tot felul de chimicale care au rolul de a da forma si un gust cat de cat apropiate (+ gustul de chimicale).
Trebuie sa stim ce mancam! Pe scurt: Caviarul adevarat provine de la sturioni, pesti care supravietuiesc din era dinozaurilor si nu se intalnesc decat in Marea Neagra sau Caspica. In ultimii zeci de ani au fost adaptati si in alte bazine maritime, astfel ca ii intalnim azi pana si in SUA. De asemeni au fost create in diferite tari, programe de acvacultura (crescatorii) pentru a proteja specia de la disparitie. Caviarul adevarat are gust, aspect, valoare nutritiva si beneficii unice. De aceea si pretul este FOARTE MARE. Pe piata europeana acest produs este o delicatesa de superlux si costa de la 1500 de euro in sus pe Kilogram.
Succes!
http://www.petrossian.com/caviar-1.html

nadina73 1

14.11.2013, 22:24

RoCarmen probabil bugetul tau iti permite sa umperi CAVIAR ORIGINAL,insa nu toata lumea isi permite acest lux

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier